Max Verstappen Hongarije : Img6euwf7hmbbm - Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders.

Max Verstappen Hongarije : Img6euwf7hmbbm - Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders.. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid.

De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826. <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen.

Mopperende Max Verstappen Achtste In Training Hongarije De Limburger Mobile
Mopperende Max Verstappen Achtste In Training Hongarije De Limburger Mobile from static.limburger.nl
Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Verstappen's race in hongarije 2020: Max verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de grand prix van hongarije de derde tijd genoteerd. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Ja, dat sowieso, zegt max. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max verstappen op jacht naar revanche in hongarije na de crash van max verstappen op silverstone door lewis hamilton zint de nederlander op wraak.

Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug:

Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije. Verstappen's race in hongarije 2020: Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Vorig jaar tijdens gp hongarije: Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Verstappen reed in de eerste vrije training de snelste tijd en kwam in de tweede oefensessie tot de derde tijd, op drie tienden van snelste man valtteri bottas. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Max verstappen start zondag als derde aan de grand prix van hongarije. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal.

De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red.

Jll3fav6nsplnm
Jll3fav6nsplnm from gp33.nl
Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije. Ook hebben ze geen goed woord over voor het gedrag van sommige. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije.

Ja, dat sowieso, zegt max.

Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Verstappen's race in hongarije 2020: Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiรซle overwinning op silverstone. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije. Max verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de grand prix van hongarije de derde tijd genoteerd. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton.

Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van. Het lijkt erop dat max verstappen helemaal klaar is voor de grand prix van hongarije. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.

Kcnm6xklypzepm
Kcnm6xklypzepm from gp33.nl
De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Max verstappen crashte met zijn bolide in de ronde naar de grid. Max verstappen op jacht naar revanche in hongarije na de crash van max verstappen op silverstone door lewis hamilton zint de nederlander op wraak. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend.

De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal.

De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826. Max verstappen crashte met zijn bolide in de ronde naar de grid. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Het lijkt erop dat max verstappen helemaal klaar is voor de grand prix van hongarije.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama